fbpx
Efoil Mechelen
Efoil Mechelen

VOOR WIE?

  • Minstens 16 jaar
  • Zelfstandig minstens 100 meter kunnen zwemmen

PRIVELES EFOIL

Ten vroegste na 2 lessen kan de school jou een initiatie-attest afleveren.  Daarmee kan je bij aankoop van een eigen FLITEboard een fikse korting bekomen, waarmee je de lessen ruimschoots terug verdient.  Best is dus meteen een pakket van minimum 2 lessen te reserveren en betalen. De school kan echter oordelen dat er nog 1 of meer lessen nodig zijn voor bedoeld initiatie-attest, en/of kunnen eventueel zelfstandige oefeningen aangewezen zijn. Hiervoor zal het tarief worden gereduceerd.  Je bent telkens verzekerd conform sportdecreet.

De school oordeelt ook soeverein of een les uitzonderlijk wordt afgelast wegens ongunstige weersomstandigheden.    

Hieronder vind je de verschillende stappen die we volgen tijdens de lessen. Hoe snel deze stappen vooruit gaan hangt van jezelf, je evenwicht en je gevoel af! Veel deelnemers geraken tijdens de eerste les al aan het begin van stap 5: de beginselen van staand foilen.

RESERVEREN

De privélessen gaan door op weekdagen vanaf 17u of op weekenddagen in de voormiddag.
Lessen mogelijk vanaf 16 jaar.

Kan je toch niet aanwezig zijn voor een door ons bevestigde reservatie ? Voor elke geschrapte reservatie, betalen wij slechts 80% terug.  Verwittig ons wel minstens 48u op voorhand, zoniet betalen wij slechts 50% terug.  Indien u op dat ogenblik een andere reservatie afspreekt, gebeurt deze met een toeslag van 20%.

1,5 uur privéles waarvan 1 uur op het water

incl: gebruik wetsuit, zwemvest, helm, veiligheidsinstructies, 1 uur te water, dagverzekering

NIET-LEDEN:
1 persoon: 150 EUR
2 peronen: 275 EUR

LEDEN:
1 persoon: 125 EUR
2 personen: 235 EUR

Pakket 3 x 1,5 uur privéles 

incl: gebruik wetsuit, zwemvest, helm, veiligheidsinstructies, 1 uur te water, dagverzekering

NIET-LEDEN:
1 persoon: 425 EUR
2 personen: 825 EUR

 

 

Tip: bekijk als niet-lid eens of het niet lonend zou zijn om een lidmaatschap te nemen ; bij eventuele aankoop van een Fliteboard achteraf, komt de kost van een lesuur in mindering.